H-6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telephone/fax: (00-36)-76-462-642

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2020. november 29.
Advent 1. vasárnapja

  1. Ma Advent első vasárnapja van. Használjuk ki a karácsonyi készület idejét, hogy az őszinte bűnbánat és a jócselekedetek által valóban ünnepi díszbe öltöztethessük lelkünket, s a Jézussal való találkozás öröme tegye teljessé készületünket.

  2. Az adventi időszakban hétköznaponként reggel 6 órakor lesznek a szentmisék. Szeretettel hívunk mindenkit a hajnali RORATE misékre, hogy közös imádsággal és a kegyelmi ajándékok vételével indíthassuk a karácsonyi készület napjait. A hajnali misék előtt 525-től szentségimádást tartunk és elimádkozzuk az irgalmasság rózsafüzérét – szokás szerint. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy reggel 5 óra előtt senki ne induljon el otthonról, tekintettel a kijárási tilalomra!

  3. Hétfőtől kezdve hétköznap esténként nem lesz szentmise templomunkban. Esti szentmisét (18 órakor) csak szombaton és vasárnap tartunk. A Szent István templomban továbbra is lesz hétfőtől péntekig este 17 órakor szentmise.

  4. A héten folytatjuk a karácsonyi tartós élelmiszergyűjtést templomunkban, hogy minél több és tartalmasabb csomagot tudjunk összeállítani a rászoruló családoknak.

  5. Akik még nem rendezték idei egyházi adójukat és van rá lehetőségük, azokat kérjük, hogy a következő hetekben a plébánia irodájában tegyék ezt meg. Gondoskodó szeretetüket hálásan köszönjük!

Thought

gondolat

Blessed Virgin 
pray for us!

ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS

Római Katolikus Főplébánia
6100. Kiksunfélegyháza,
Béke tér 1.
E-mail: sarlosba@gmail.com
Adószám: 19973801-1-03
Számlaszám:
10200074-25570012

Notice

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2020. november 29. Advent 1. vasárnapja Ma Advent első vasárnapja van. Használjuk ki a karácsonyi készület idejét, hogy az őszinte bűnbánat és a jócselekedetek által valóban ünnepi díszbe öltöztethessük lelkünket,…

BŐVEBBEN...
Facebook

Illustrious days


2020. November 29. Sunday
Today
Taksony, Brenda
celebrate nameday.
Religious memorial days
and celebrations
ADVENT 1. VASÁRNAPJA
SZENT FILOMÉNA

Take and read

Gospel of the day

napi evangeliun.

Prayer

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen 

© 2020 Sarlós Boldogasszony Főplébánia