6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telefon és fax: 76/462-642

2023. november 26.
KRISZTUS KIRÁLY FŐÜNNEPE

  1. A hét ünnepei
    csütörtökön Szent András apostol ünnepe lesz.

  2. Hétfőn este 17.30-kor Biblia óra lesz a közösségi házban, várjuk szeretettel a testvéreket! A Szent József Kör találkozója november 27-én, hétfőn este lesz fél 7-től a Közösségi Házban.

  3. A héten lesz elsőpéntek, 24 órás szentségimádást tartunk reggel 6 órától, a férfiak zarándoklata Pálosszentkútra délután 17 órakor indul az Ótemplomtól. Elsőszombaton az esti szentmise előtt 17.30-tól a litániát imádkozzuk.

  4. Jövő héten, szombat este megkezdődik az Adventi Szent Időszak! Adventi koszorú készítésre hívjuk a hittanosokat december 1-én, pénteken délután 16 órától a Közösségi Házba. Koszorú-alapot mi biztosítunk, a díszítő elemeket és gyertyákat a gyerekek hozzák magukkal. Várjuk őket szeretettel, nekünk segítség, ha jelentkeztek a hitoktatóknál. Az elkészült koszorúkat, illetve a családok koszorúit advent első vasárnapján, vagyis jövő vasárnap a 9-es és az esti szentmisén áldjuk meg. Kérjük a testvéreket, hogy ha tehetik, hozzák magukkal a szentmisére.

  5. Az adventi szent időben a rorate (hajnali) szentmisék 6 órakor kezdődnek majd, az irgalmasság rózsafüzérét az Oltáriszentség előtt a szentmisék után fogjuk elimádkozni. A szentmisék alatt gyónási lehetőséget biztosítunk.

  6. A részletes adventi programjainkat a hirdetőtáblán lévő plakáton olvashatják a testvérek. (Koszorú-megáldás, Szent Miklós köszöntése, Pálinkaszentelés, Betlehem megáldás, Adventi lelkigyakorlat Seffer Attila atyával, Szent Mónika közösség jubileuma…)

  7. A Karitász csoport karácsonyra továbbra is tartós élelmiszert gyűjt a szegények megsegítésére itt a templomban és a plébánián december 10-ig.

  8. A jövő évre miseszándékok írathatóak a plébánián. Jövő évi kalendárium és naptár kapható a hátsó asztalnál és a plébánián.

Gondolat

gondolat

Sarlós Boldogasszony
Könyörögj
Érettünk!

ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS

Római Katolikus Főplébánia
6100. Kiksunfélegyháza,
Béke tér 1.
E-mail: sarlosba@gmail.com
Adószám: 18342011-1-03
Számlaszám:
10200074-25570012

Hirdetések

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2023. november 26. KRISZTUS KIRÁLY FŐÜNNEPE A hét ünnepei • csütörtökön Szent András apostol ünnepe lesz. Hétfőn este 17.30-kor Biblia óra lesz a közösségi házban, várjuk szeretettel a testvéreket! A…

BŐVEBBEN...
Facebook

Jeles napok


2023. december 2. szombat
Ma
Melinda, Vivien
napja van.
Egyházi emléknapok
és
ünnepek
----

Vedd és olvasd

Napi evangélium

napi evangeliun.

Imádság

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen 

© 2023 Sarlós Boldogasszony Főplébánia