6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telefon és fax: 76/462-642

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2018. június 17.
Évközi 11. vasárnap

  1. Holnap, hétfőn este nem lesz Bibliaóra.

  2.  A Jókai u. 1. szám alatti Karitász bolt augusztus közepéig zárva tart.

  3. Június 28-án, csütörtökön este 7 órakor a Móra Ferenc Művelődési Központban zenés Passiójátékot mutat be a szegedi Liget Társulat GodSpell címmel. A fiatalok Istenkereső játékának inspirálója a Máté és a Lukács evangélium. A mű Jézus és Júdás konfliktusát állítja a középpontba. Szeretettel hívunk mindenkit erre az érdekfeszítő előadásra. A belépés ingyenes.

  4. Két hét múlva, június 30-án, szombaton lesz templomunk búcsúja. Az ünnepi szentmise délelőtt 10 órakor kezdődik, a szentmise után pedig körmenetet tartunk. A búcsúi szónok Palánki Ferenc püspök atya lesz, aki 30 évvel ezelőtt Kiskunfélegyházán volt katona, és az akkori ifjúsági hittanos csoport életébe is bekapcsolódott. A szentmise és a körmenet után szeretettel hívjuk a híveket és a zarándokokat a plébánia kertjébe közös babgulyásos agapéra, beszélgetésre, együttlétre. Ha valaki süteménnyel vagy üdítő itallal hozzá tud járulni az agapéhoz, azt köszönettel elfogadjuk.

bucsu 2018

Gondolat

gondolat

Sarlós Boldogasszony
Könyörögj
Érettünk!

Facebook

Hirdetések

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2018. június 17. Évközi 11. vasárnap Holnap, hétfőn este nem lesz Bibliaóra.  A Jókai u. 1. szám alatti Karitász bolt augusztus közepéig zárva tart. Június 28-án, csütörtökön este 7 órakor…

BŐVEBBEN...

Jeles napok

2018. június 19. kedd
Ma
Gyárfás
napja van.
Egyházi emléknapok
és
ünnepek

Vedd és olvasd

Napi evangélium

napi evangeliun.

Imádság

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen