6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telefon és fax: 76/462-642

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2018. április 22.
Húsvét 4. vasárnapja

  1. Ma van a papi és szerzetesi hivatások világnapja. Kérjük buzgó szívvel a jó Isten kegyelmi ajándékait papjainknak, szerzeteseinknek, hogy hiteles közvetítői lehessenek Krisztus Evangéliumának. Imádkozzunk azért is, hogy mindazok, akiket Isten meghív a papi szolgálatra, örömmel tudják elfogadni azt. A mai perselyadományokat a papnevelés céljaira fordítjuk. Nagylelkű adományaikat hálás szívvel köszönjük.

  2. Hétfőn Szent Adalbert püspök és vértanú emléknapja, szerdán pedig Szent Márk evangélista ünnepe lesz.

  3. Hétfőn este ½ 6-tól Bibliaórát tartunk a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  4. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai u. 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

  5. A Constantinum Katolikus Óvodában április 23-án és 24-én lesz a beiratkozás, 23-27-ig pedig nyílt hetet tartanak az óvodában. A részletes tudnivalók megtekinthetőek a hirdetőtáblán.

  6. A Szent Mónika Közösség csütörtökön délután 5 órakor tartja a gyűlését a Közösségi Házban. A szombat esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mondjuk.

  7. Jövő vasárnap este lesz a Szent József Kör, vagyis a keresztény édesapák körének a szentmiséje, hétfőhöz egy hétre pedig este ½ 7-kor lesz a Szent József Kör gyűlése a Közösségi Házban.

Gondolat

gondolat

Sarlós Boldogasszony
Könyörögj
Érettünk!

Facebook

Hirdetések

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2018. április 22. Húsvét 4. vasárnapja Ma van a papi és szerzetesi hivatások világnapja. Kérjük buzgó szívvel a jó Isten kegyelmi ajándékait papjainknak, szerzeteseinknek, hogy hiteles közvetítői lehessenek Krisztus Evangéliumának.…

BŐVEBBEN...

Jeles napok

2018. április 23. hétfő
Ma
Béla
napja van.
Egyházi emléknapok
és
ünnepek

Vedd és olvasd

Napi evangélium

napi evangeliun.

Imádság

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen