6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telefon és fax: 76/462-642

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2024. április 21.
HÚSVÉT 4. VASÁRNAPJA
HIVATÁSOK VASÁRNAPJA

  1. Hétfőn este 17.30-kor Biblia óra lesz a közösségi házban, várjuk szeretettel a testvéreket!

  2. Szerdán délután az espereskerület papsága Fülöpjakabon tartja tavaszi gyűlését, így este 18 órakor nem lesz szentmise templomunkban.

  3. Az édesanyák Szent Mónika Közössége e havi összejövetelét április 25-én csütörtökön, este 17 órától tartja a Jókai utcai közösségi házban. A közösség szentmiséje szombaton este 18 órakor lesz.

  4. A Betánia Közösség 25. jubileumi születésnapját ünnepli a Szent István templomban április 27-én, szombaton a 11 órakor kezdődő szentmisében, előtte fél 11-től szentségimádás lesz. Szeretettel várnak mindenkit a hálaadó alkalomra.

  5. Esküvő a héten: szombaton 15.30-kor házasságot köt templomunkban Keller-Pintér Lóránd és Tarjányi Ildikó.

  6. Hálásan köszönjük a testvéreknek a hivatások és a papnevelés megsegítésére adott perselyadományait. Jövő vasárnap a 9 órai szentmisében tartjuk a búzaszentelést.

  7. Május 11-én szombaton, a két plébánia közös MAJÁLIST szervez a Városi Parkerdő kis tisztásán, délelőtt 9 órától. Ebédet ingyen biztosítunk, de evőeszközt, tányért, poharat és innivalót mindenki hozzon magával. Az ebéd szervezése miatt a részvétel jelentkezéshez kötött. Jelentkezni május 5-ig lehet, a sekrestyében és a plébánián hivatali időben. Váruk mindenkit nagy szeretettel!

  8. Az adóbevallások idején kérjük a testvéreket, hogy adójuk 2x1 százalékáról szabadon döntve, lehetőségük szerint támogassák a Magyar Katolikus Egyházat és az Ótemplom Alapítványt! Részletek a szórólapokon és a hirdetőtáblán.

Gondolat

gondolat

Sarlós Boldogasszony
Könyörögj
Érettünk!

ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS

Római Katolikus Főplébánia
6100. Kiksunfélegyháza,
Béke tér 1.
E-mail: sarlosba@gmail.com
Adószám: 18342011-1-03
Számlaszám:
10200074-25570012

Hirdetések

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2024. április 21. HÚSVÉT 4. VASÁRNAPJA HIVATÁSOK VASÁRNAPJA Hétfőn este 17.30-kor Biblia óra lesz a közösségi házban, várjuk szeretettel a testvéreket! Szerdán délután az espereskerület papsága Fülöpjakabon tartja tavaszi gyűlését,…

BŐVEBBEN...
Facebook

Jeles napok


2024. április 23. kedd
Ma
Béla
napja van.
Egyházi emléknapok
és
ünnepek
SZENT ALBERT

Vedd és olvasd

Napi evangélium

napi evangeliun.

Imádság

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen 

© 2024 Sarlós Boldogasszony Főplébánia