H-6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telephone/fax: (00-36)-76-462-642

2019. június 16.
Szentháromság vasárnapja

  1. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartunk a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  2. Csütörtökön Úrnapja, az Oltáriszentség ünnepe lesz. Este 6 órakor a Szent István templomban lesz az ünnepi szentmise, melynek végén indul az úrnapi körmenet a Szent István templom körül, tekintettel arra, hogy felénk a körmenet egyelőre nem lehetséges. Az idén ezért nem állítunk sátrakat, a szervezést teljes egészében az újtemplom végzi. Szeretettel hívjuk a híveket a közös ünneplésre. Csütörtökön este a mi templomunkban nem lesz szentmise.

  3. A Jókai u. 1. szám alatti Karitász bolt augusztus közepéig zárva tart.

  4. Három hét múlva, július 6-án, szombaton tartjuk templomunk búcsúját. Az ünnepi szentmise délelőtt 10 órakor kezdődik. A búcsúi szónok Mohos Gábor püspök atya lesz. A szentmise után szeretettel hívjuk a híveket és a zarándokokat a plébánia kertjébe közös babgulyásos agapéra, beszélgetésre, együttlétre, ahogy ez már hagyománnyá vált az elmúlt években. Ha valaki süteménnyel vagy üdítő itallal hozzá tud járulni az agapéhoz, azt köszönettel elfogadjuk.

  5. Júniusban hétfőnként a reggeli szentmise után, a többi napokon az esti szentmisék előtt ½ 6 órakor elimádkozzuk Jézus Szentséges  Szívének litániáját templomunkban.

  6. Ma délután 5 órakor tartjuk a Kalmár Kápolna búcsúját.

Thought

gondolat

Blessed Virgin 
pray for us!

Facebook

Notice

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2019. június 16. Szentháromság vasárnapja Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartunk a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Csütörtökön Úrnapja, az Oltáriszentség ünnepe lesz. Este 6 órakor a…

BŐVEBBEN...

Illustrious days

2019. June 17. Monday
Today
Laura, Alida
celebrate nameday.
Religious memorial days
and celebrations
SZENT ADOLF

Take and read

Gospel of the day

napi evangeliun.

Prayer

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen