H-6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telephone/fax: (00-36)-76-462-642

2018. október 14.
Évközi 28. vasárnap

  1. Hétfőn Avilai Szent Teréz emléknapja, szerdán Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú emléknapja, csütörtökön pedig Szent Lukács evangélista ünnepe lesz.

  2. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartunk a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  3. A héten a Jókai utcai Karitász bolt zárva lesz.

  4. Október hónapban minden nap (hétfő kivételével) az esti szentmise előtt 5 órakor elimádkozzuk a Rózsafüzért itt a templomban. Mindenkit szeretettel hívunk, hogy közös imádságunkkal kérjük a Szűzanya közbenjárását egyházunkért, hazánkért, papjainkért, családjainkért és templomi közösségünkért.

  5. Csütörtök esténként ½ 7-től bérmálási felkészítőt tartunk nyolcadikos és középiskolás ifjaknak a plébánián. Akiknek a csütörtöki időpont nem megfelelő, azok számára péntek esténként ½ 7-től is indítottunk egy bérmálkozós csoportot. Mindkét csoportba várjuk azokat a fiatalokat akik bérmálkozni szeretnének, illetve azokat is, akik ebből a korosztályból még nincsenek megkeresztelve vagy nem voltak elsőáldozók.

  6. Szeretettel bíztatjuk azokat a felnőtteket, akik még nem voltak elsőáldozók vagy bérmálkozók, esetleg nincsenek megkeresztelve, hogy jelentkezzenek a plébánián vagy a plébánosnál, hogy számukra is biztosíthassuk a lehetőséget a szentségek felvételére.

  7. Sírszenteléseket tartunk november 1-én az Alsó temetőben, november 2-án pedig a Felső temetőben délután 2 órától. Akik szeretnék hozzátartozóik sírjait megszenteltetni, azok a plébánia hivatalban iratkozhatnak fel.

  8. A jövő vasárnapi perselygyűjtés összegét a missziók javára juttatjuk el.

Thought

gondolat

Blessed Virgin 
pray for us!

Facebook

Notice

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2018. október 14. Évközi 28. vasárnap Hétfőn Avilai Szent Teréz emléknapja, szerdán Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú emléknapja, csütörtökön pedig Szent Lukács evangélista ünnepe lesz. Hétfőn este ½ 6-kor…

BŐVEBBEN...

Illustrious days

2018. October 18. Thursday
Today
Lukács
celebrate nameday.
Religious memorial days
and celebrations
SZENT LUKÁCS EVANG.

Take and read

Gospel of the day

napi evangeliun.

Prayer

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen