H-6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telephone/fax: (00-36)-76-462-642

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2018. június 17.
Évközi 11. vasárnap

  1. Holnap, hétfőn este nem lesz Bibliaóra.

  2.  A Jókai u. 1. szám alatti Karitász bolt augusztus közepéig zárva tart.

  3. Június 28-án, csütörtökön este 7 órakor a Móra Ferenc Művelődési Központban zenés Passiójátékot mutat be a szegedi Liget Társulat GodSpell címmel. A fiatalok Istenkereső játékának inspirálója a Máté és a Lukács evangélium. A mű Jézus és Júdás konfliktusát állítja a középpontba. Szeretettel hívunk mindenkit erre az érdekfeszítő előadásra. A belépés ingyenes.

  4. Két hét múlva, június 30-án, szombaton lesz templomunk búcsúja. Az ünnepi szentmise délelőtt 10 órakor kezdődik, a szentmise után pedig körmenetet tartunk. A búcsúi szónok Palánki Ferenc püspök atya lesz, aki 30 évvel ezelőtt Kiskunfélegyházán volt katona, és az akkori ifjúsági hittanos csoport életébe is bekapcsolódott. A szentmise és a körmenet után szeretettel hívjuk a híveket és a zarándokokat a plébánia kertjébe közös babgulyásos agapéra, beszélgetésre, együttlétre. Ha valaki süteménnyel vagy üdítő itallal hozzá tud járulni az agapéhoz, azt köszönettel elfogadjuk.

bucsu 2018

Thought

gondolat

Blessed Virgin 
pray for us!

Facebook

Notice

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2018. június 17. Évközi 11. vasárnap Holnap, hétfőn este nem lesz Bibliaóra.  A Jókai u. 1. szám alatti Karitász bolt augusztus közepéig zárva tart. Június 28-án, csütörtökön este 7 órakor…

BŐVEBBEN...

Illustrious days

2018. June 19. Tuesday
Today
Gyárfás
celebrate nameday.
Religious memorial days
and celebrations

Take and read

Gospel of the day

napi evangeliun.

Prayer

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen