H-6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telephone/fax: (00-36)-76-462-642

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2019. augusztus 18.
Évközi 20. vasárnap

  1. Hétfőn Szent Bernát apát és egyháztanító emléknapja, kedden Szent István király főünnepe, szerdán Szent X. Piusz pápa emléknapja, csütörtökön a Boldogságos Szűz Mária királynő emléknapja, szombaton pedig Szent Bertalan apostol ünnepe lesz.

  2. Kedden, augusztus 20-án lesz a Szent István templom búcsúja. Az ünnepség 10 órakor kezdődik a Szent István szobor koszorúzásával és ünnepi beszéddel. ½ 11 órakor kezdődik a búcsúi szentmise, melynek főcelebránsa és ünnepi szónoka Dr. Pintér Gábor érsek úr, a Belarusz Köztársaság apostoli nunciusa lesz. Mindenkit szeretettel hívunk a szomszéd plébániával való közös ünneplésre! A mi templomunkban reggel ½ 7-kor, 8 órakor és este 6 órakor lesz szentmise ezen a napon.

  3. Pénteken 9-11 óráig lesz nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Megújult készlettel várják az érdeklődőket.

  4. Augusztus 24-én, szombaton lesz Budapesten a Szent Mónika Közösségek országos találkozója. A találkozóval kapcsolatos tudnivalók megtekinthetőek a hirdető táblán.

  5. Jövő vasárnap az esti szentmise a Szent József Kör, vagyis a keresztény édesapák közösségének szándékára lesz, hétfőhöz egy hétre pedig, augusztus 26-án este ½ 7-kor tartjuk a Szent József Kör gyűlését a Közösségi Házban. Minden édesapát és leendő édesapát szeretettel várunk!

  6. A Mária Út Közhasznú Egyesület gyalogos zarándoklatot hirdet az édesapákért Lajosmizse és Kecskemét között augusztus 24-én. Tudnivalók a hirdető táblán olvashatóak.

Thought

gondolat

Blessed Virgin 
pray for us!

Facebook

Notice

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2019. augusztus 18. Évközi 20. vasárnap Hétfőn Szent Bernát apát és egyháztanító emléknapja, kedden Szent István király főünnepe, szerdán Szent X. Piusz pápa emléknapja, csütörtökön a Boldogságos Szűz Mária királynő…

BŐVEBBEN...

Illustrious days

2019. August 23. Friday
Today
Bence, Szidónia
celebrate nameday.
Religious memorial days
and celebrations
---

Take and read

Gospel of the day

napi evangeliun.

Prayer

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen