H-6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telephone/fax: (00-36)-76-462-642

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2020. január 19.
Évközi 2. vasárnap

  1. Kedden Szent Ágnes szűz és vértanú emléknapja, pénteken Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító emléknapja, szombaton pedig Szent Pál apostol megtérésének ünnepe lesz.

  2. A mai nappal kezdődik meg az ökumenikus imanyolcad. Krisztus Urunk szándéka szerint imádkozzunk mindannyian a keresztények egységéért. Hétfőn este 6 órakor templomunkban tartunk közös Istentiszteletet, melyen Hostyánszki Péter baptista lelkész hirdeti az igét, kedden este 6 órakor a református imaházban leszünk, ahol Tuzson Attila káplán atya lesz az igehirdető, szerdán este 6 órakor pedig a baptista imaházban Hatvani Zsófia református lelkésznő hirdeti majd az igét. Mindenkit szeretettel várunk ezekre a közös imaalkalmakra.

  3. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

  4. Csütörtökön délután 4 órakor lesz a Szent Mónika Közösség gyűlése a Közösségi Házban.

  5. Szombaton az esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mondjuk.

  6. Jövő vasárnap az esti szentmise a Szent József Kör szándékára lesz. Hétfőhöz egy hétre pedig, január 27-én este ½ 7-kor tartjuk a Szent József Kör, vagyis a keresztény édesapák körének gyűlését a Közösségi Házban.

Thought

gondolat

Blessed Virgin 
pray for us!

Facebook

Notice

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2020. január 19. Évközi 2. vasárnap Kedden Szent Ágnes szűz és vértanú emléknapja, pénteken Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító emléknapja, szombaton pedig Szent Pál apostol megtérésének ünnepe lesz. A…

BŐVEBBEN...

Illustrious days


2020. January 22. Wednesday
Today
Vince, Artúr
celebrate nameday.
Religious memorial days
and celebrations
SZENT VINCE

Take and read

Gospel of the day

napi evangeliun.

Prayer

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen 

© 2019 Sarlós Boldogasszony Főplébánia