Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2024. április 21.
HÚSVÉT 4. VASÁRNAPJA
HIVATÁSOK VASÁRNAPJA

  1. Hétfőn este 17.30-kor Biblia óra lesz a közösségi házban, várjuk szeretettel a testvéreket!

  2. Szerdán délután az espereskerület papsága Fülöpjakabon tartja tavaszi gyűlését, így este 18 órakor nem lesz szentmise templomunkban.

  3. Az édesanyák Szent Mónika Közössége e havi összejövetelét április 25-én csütörtökön, este 17 órától tartja a Jókai utcai közösségi házban. A közösség szentmiséje szombaton este 18 órakor lesz.

  4. A Betánia Közösség 25. jubileumi születésnapját ünnepli a Szent István templomban április 27-én, szombaton a 11 órakor kezdődő szentmisében, előtte fél 11-től szentségimádás lesz. Szeretettel várnak mindenkit a hálaadó alkalomra.

  5. Esküvő a héten: szombaton 15.30-kor házasságot köt templomunkban Keller-Pintér Lóránd és Tarjányi Ildikó.

  6. Hálásan köszönjük a testvéreknek a hivatások és a papnevelés megsegítésére adott perselyadományait. Jövő vasárnap a 9 órai szentmisében tartjuk a búzaszentelést.

  7. Május 11-én szombaton, a két plébánia közös MAJÁLIST szervez a Városi Parkerdő kis tisztásán, délelőtt 9 órától. Ebédet ingyen biztosítunk, de evőeszközt, tányért, poharat és innivalót mindenki hozzon magával. Az ebéd szervezése miatt a részvétel jelentkezéshez kötött. Jelentkezni május 5-ig lehet, a sekrestyében és a plébánián hivatali időben. Váruk mindenkit nagy szeretettel!

  8. Az adóbevallások idején kérjük a testvéreket, hogy adójuk 2x1 százalékáról szabadon döntve, lehetőségük szerint támogassák a Magyar Katolikus Egyházat és az Ótemplom Alapítványt! Részletek a szórólapokon és a hirdetőtáblán.