H-6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telephone/fax: (00-36)-76-462-642

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2019. december 8.
Advent 2. vasárnapja

 1. Hétfőn a Boldogságos Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának főünnepe, pénteken Szent Lúcia szűz és vértanú emléknapja, szombaton pedig Keresztes Szent János áldozópap és egyháztanító emléknapja lesz.

 2. Az adventi időszakban hétköznaponként reggel 6 órakor és (hétfő kivételével) este 6 órakor lesznek a szentmisék. Szeretettel hívunk mindenkit a hajnali RORATE misékre, hogy közös imádsággal és a kegyelmi ajándékok vételével indíthassuk a karácsonyi készület napjait. A hajnali misék lőtt 525-től szentségimádást tartunk és elimádkozzuk az irgalmasság rózsafüzérét – szokás szerint.

 3. Hétfőn ½ 6-kor Bibliaórát tartunk a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 4. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

 5. December 13-án, pénteken, a Boldogságos Szűz Mária fatimai jelenésére emlékezünk, családjainkért imádkozunk. A szentmisék reggel 6 órakor, déli 12 órakor és este 6-kor lesznek. ½ 12-től rózsafüzért imádkozunk családjainkért.

 6. A Mária Tisztelők Köre közös imádságot hirdet minden hónap 13-án este 6 órára a Mártírok útja 7. szám alatt Lugosi Lászlóné lakásában. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 7. Szombaton délután ½ 5-kor adventi gyertyagyújtás lesz a polgármesteri hivatal előtt. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 8. Szombaton az esti szentmise a Szent Mónika Közösség szándékára lesz.

 9. Az adventi lelkigyakorlatot december 16-án, 17-én és 18-án reggel 6 órakor, a Roráte mise keretében tartjuk. A triduum előadája Hajagos Gyula plébános úr lesz.

 10. Jövő vasárnap délután 4 órakor adventi hangverseny lesz a Szent István templomban.

 11. Akik még nem rendezték idei egyházi adójukat és van rá lehetőségük, azokat kérjük, hogy a következő hetekben a plébánia irodájában tegyék ezt meg. Gondoskodó szeretetüket hálásan köszönjük!

Thought

gondolat

Blessed Virgin 
pray for us!

Facebook

Notice

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2019. december 8. Advent 2. vasárnapja Hétfőn a Boldogságos Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának főünnepe, pénteken Szent Lúcia szűz és vértanú emléknapja, szombaton pedig Keresztes Szent János áldozópap és egyháztanító emléknapja…

BŐVEBBEN...

Illustrious days


2019. December 9. Monday
Today
Natália, Natasa
celebrate nameday.
Religious memorial days
and celebrations
SZEPLŐTELEN FOGANTATÁSA ÜNNEPE

Take and read

Gospel of the day

napi evangeliun.

Prayer

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen