6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telefon és fax: 76/462-642

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2019. szeptember 15. 
Évközi 24. vasárnap

  1. Hétfőn Szent Kornél pápa és Szent Ciprián püspök vértanúk emléknapja, pénteken a koreai vértanúk emléknapja, szombaton pedig Szent Máté apostol és evangélista ünnepe lesz.

  2. Ma van a Kálvária búcsúja. Délután 3 órakor imaórát tartunk a Kálvária kápolnájánál, melyre szeretettel hívjuk a híveket!

  3. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartunk a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  4. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

  5. Csütörtök esténként ½ 7-re várjuk a plébániára azokat a középiskolás és nyolcadikos ifjakat, akik szeretnének bérmálkozni. Akiknek a csütörtök este nem megfelelő időpont, azok számára pénteken este ½ 7-kor is indul egy csoport.

  6. Azokat a fiatalokat is szeretettel hívjuk csütörtök és péntek este, akik már voltak bérmálkozók. Nekik külön csoportot szervezünk.

  7. Várjuk azoknak a felnőtteknek is a jelentkezését, akik nem voltak még bérmálkozók vagy elsőáldozók, esetleg nincsenek még megkeresztelve, és szeretnének ezekben a szentségekben részesülni. Jelentkezniük a sekrestyében vagy a plébánia irodájában lehet.

  8. Akik még nem rendezték idei egyházi adójukat és van rá lehetőségük, azokat kérjük, hogy a következő hetekben a plébánia irodájában tegyék ezt meg. Gondoskodásukat hálásan köszönjük!

  9. Jövő évi naptárak és kalendáriumok már megvásárolhatóak a kijáratnál.

Gondolat

gondolat

Sarlós Boldogasszony
Könyörögj
Érettünk!

Facebook

Hirdetések

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2019. szeptember 15.  Évközi 24. vasárnap Hétfőn Szent Kornél pápa és Szent Ciprián püspök vértanúk emléknapja, pénteken a koreai vértanúk emléknapja, szombaton pedig Szent Máté apostol és evangélista ünnepe lesz.…

BŐVEBBEN...

Jeles napok


2019. szeptember 19. csütörtök
Ma
Vilhelmina, Dorián
napja van.
Egyházi emléknapok
és
ünnepek
SZENT JANUÁRIUSZ

Vedd és olvasd

Napi evangélium

napi evangeliun.

Imádság

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen