6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telefon és fax: 76/462-642

2019. május 12.
Húsvét 4. vasárnapja

  1. Május 13-án, hétfőn a Boldogságos Szűz Mária fatimai jelenésére emlékezünk, családjainkért imádkozunk. A szentmisék reggel 7 órakor és déli 12 órakor lesznek. ½ 12-től rózsafüzért imádkozunk családjainkért.

  2. A Mária Tisztelők Köre közös imádságot hirdet minden hónap 13-án, este 6 órára a Mártírok útja 7. szám alatt Lugosi Lászlóné lakásában. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

  3. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartunk a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  4. Májusban hétfőnként a reggeli szentmise után, a többi napokon az esti szentmisék előtt ½ 6 -kor elimádkozzuk a lorettói litániát. Vegyünk részt minél többen ezeken az ájtatosságokon, hogy közösen kérjük mennyei Édesanyánk pártfogását és közbenjárását Egyházunkért, családjainkért és önmagunkért is.

  5. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

  6. Csütörtökön délután 4 órakor lesz a Szent Mónika Közösség gyűlése a Mária kertben. Szombaton az esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mutatjuk be.

  7. Akik jelentkeztek az egyházközségek majálisára, azok számára szombaton reggel 9 órakor kezdődnek a programok a parkerdőben.

  8. Jövő vasárnap a ½ 11-es szentmise keretében lesz az elsőáldozás. Szeretettel kérjük a híveket, imádkozzanak az elsőáldozókért, hogy a szentségi Jézussal való találkozás valóban életre szóló, örömteli elkötelezettséget jelenthessen számukra.

Gondolat

gondolat

Sarlós Boldogasszony
Könyörögj
Érettünk!

Facebook

Hirdetések

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2019. május 12. Húsvét 4. vasárnapja Május 13-án, hétfőn a Boldogságos Szűz Mária fatimai jelenésére emlékezünk, családjainkért imádkozunk. A szentmisék reggel 7 órakor és déli 12 órakor lesznek. ½ 12-től…

BŐVEBBEN...

Jeles napok

2019. május 19. vasárnap
Ma
Ivó, Milán
napja van.
Egyházi emléknapok
és
ünnepek
HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA
SZENT CELESZTIN PP.

Vedd és olvasd

Napi evangélium

napi evangeliun.

Imádság

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen