Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2019. május 12.
Húsvét 4. vasárnapja

  1. Május 13-án, hétfőn a Boldogságos Szűz Mária fatimai jelenésére emlékezünk, családjainkért imádkozunk. A szentmisék reggel 7 órakor és déli 12 órakor lesznek. ½ 12-től rózsafüzért imádkozunk családjainkért.

  2. A Mária Tisztelők Köre közös imádságot hirdet minden hónap 13-án, este 6 órára a Mártírok útja 7. szám alatt Lugosi Lászlóné lakásában. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

  3. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartunk a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  4. Májusban hétfőnként a reggeli szentmise után, a többi napokon az esti szentmisék előtt ½ 6 -kor elimádkozzuk a lorettói litániát. Vegyünk részt minél többen ezeken az ájtatosságokon, hogy közösen kérjük mennyei Édesanyánk pártfogását és közbenjárását Egyházunkért, családjainkért és önmagunkért is.

  5. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

  6. Csütörtökön délután 4 órakor lesz a Szent Mónika Közösség gyűlése a Mária kertben. Szombaton az esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mutatjuk be.

  7. Akik jelentkeztek az egyházközségek majálisára, azok számára szombaton reggel 9 órakor kezdődnek a programok a parkerdőben.

  8. Jövő vasárnap a ½ 11-es szentmise keretében lesz az elsőáldozás. Szeretettel kérjük a híveket, imádkozzanak az elsőáldozókért, hogy a szentségi Jézussal való találkozás valóban életre szóló, örömteli elkötelezettséget jelenthessen számukra.