6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telefon és fax: 76/462-642

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2020. január 19.
Évközi 2. vasárnap

  1. Kedden Szent Ágnes szűz és vértanú emléknapja, pénteken Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító emléknapja, szombaton pedig Szent Pál apostol megtérésének ünnepe lesz.

  2. A mai nappal kezdődik meg az ökumenikus imanyolcad. Krisztus Urunk szándéka szerint imádkozzunk mindannyian a keresztények egységéért. Hétfőn este 6 órakor templomunkban tartunk közös Istentiszteletet, melyen Hostyánszki Péter baptista lelkész hirdeti az igét, kedden este 6 órakor a református imaházban leszünk, ahol Tuzson Attila káplán atya lesz az igehirdető, szerdán este 6 órakor pedig a baptista imaházban Hatvani Zsófia református lelkésznő hirdeti majd az igét. Mindenkit szeretettel várunk ezekre a közös imaalkalmakra.

  3. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

  4. Csütörtökön délután 4 órakor lesz a Szent Mónika Közösség gyűlése a Közösségi Házban.

  5. Szombaton az esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mondjuk.

  6. Jövő vasárnap az esti szentmise a Szent József Kör szándékára lesz. Hétfőhöz egy hétre pedig, január 27-én este ½ 7-kor tartjuk a Szent József Kör, vagyis a keresztény édesapák körének gyűlését a Közösségi Házban.

Gondolat

gondolat

Sarlós Boldogasszony
Könyörögj
Érettünk!

Facebook

Hirdetések

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2020. január 19. Évközi 2. vasárnap Kedden Szent Ágnes szűz és vértanú emléknapja, pénteken Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító emléknapja, szombaton pedig Szent Pál apostol megtérésének ünnepe lesz. A…

BŐVEBBEN...

Jeles napok


2020. január 21. kedd
Ma
Ágnes
napja van.
Egyházi emléknapok
és
ünnepek
SZENT ÁGNES

Vedd és olvasd

Napi evangélium

napi evangeliun.

Imádság

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen 

© 2019 Sarlós Boldogasszony Főplébánia