6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telefon és fax: 76/462-642

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2019. október 20.
Évközi 29. vasárnap

  1. A mai perselygyűjtés összegét a missziók javára juttatjuk el.

  2. Kedden Szent II. János Pál pápa emléknapja, szerdán Kapisztrán Szent János áldozópap emléknapja, Pénteken pedig Szent Mór püspök emléknapja lesz.

  3. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartunk a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  4. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

  5. A Szent Mónika Közösség csütörtökön délután 4 órakor tartja gyűlését a Közösségi Házban. A szombat esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mondjuk.

  6. Jövő vasárnap a ½ 11-es szentmisét templomunkból közvetíti a Mária Rádió. Jöjjünk minél többen erre a szentmisére, hogy részvételünkkel tegyünk tanúságot a rádión keresztül is Isten iránti szeretetünkről. Ez a szentmise egyben a Szent József Kör szentmiséje is lesz, ezért kérjük az édesapákat, hogy szintén erre a szentmisére jöjjenek.

  7. Sírszenteléseket tartunk november 1-én, pénteken az Alsó temetőben, november 2-án, szombaton pedig a Felső temetőben délután 2 órától. Akik szeretnék hozzátartozóik sírjait megszenteltetni, azok a plébánia hivatalban iratkozhatnak fel.

  8. Szeretettel hívjuk a kedves híveket november 8-án, pénteken este 6 órára a Desperado étteremben tartandó jótékonysági borkóstolóra és borvásárra. Vendégünk Ősi Gábor Pincészete lesz Villányból. A megvásárolt borok árának egy részével a rászoruló családok karácsonyi ajándékozását támogathatjuk. Részvételi szándékukat a korlátozott létszám miatt kérjük, hogy Kiss Zoltán sekrestyés úrnál jelezzék.

  9. November 9-én, szombaton délután 5 órakor hangversenyt tart templomunkban a Benyus Testvérek Kamaraegyüttes. A Benyus szülők mind a 10 gyermeke zenész lett, s a 37 unoka is mind játszik valamilyen hangszeren. Szeretettel hívunk mindenkit erre a különleges, szívet melengető programra.

Gondolat

gondolat

Sarlós Boldogasszony
Könyörögj
Érettünk!

Facebook

Hirdetések

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2019. október 20. Évközi 29. vasárnap A mai perselygyűjtés összegét a missziók javára juttatjuk el. Kedden Szent II. János Pál pápa emléknapja, szerdán Kapisztrán Szent János áldozópap emléknapja, Pénteken pedig…

BŐVEBBEN...

Jeles napok


2019. október 20. vasárnap
Ma
Vendel
napja van.
Egyházi emléknapok
és
ünnepek
ÉVKÖZI 29. VASÁRNAP
SZENT VENDEL

Vedd és olvasd

Napi evangélium

napi evangeliun.

Imádság

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen