6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telefon és fax: 76/462-642

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2018. június 24.
Évközi 12. vasárnap
Keresztelő Szent János születésének főünnepe

  1. Hétfőn este ½ 7-kor lesz a Szent József Kör, vagyis a Keresztény Édesapák Körének gyűlése a Jókai utcai Közösségi Házban.

  2. Szerdán Szent László király ünnepe, csütörtökön Szent Iréneusz püspök és vértanú emléknapja, pénteken pedig Szent Péter és Szent Pál apostolok főünnepe lesz.

  3. Júniusban hétfőnként a reggeli szentmise után, a többi napokon az esti szentmisék előtt 6 órakor elimádkozzuk Jézus Szentséges  Szívének litániáját templomunkban.

  4. Szerdán este 7 órakor képviselőtestületi gyűlést tartunk a plébánián. Szeretettel kérjük az egyházközség képviselőit, hogy lehetőség szerint tegyék szabaddá magukat erre az alkalomra.

  5. Csütörtökön este 7 órakor a Móra Ferenc Művelődési Központban zenés Passiójátékot mutat be a szegedi Liget Társulat GodSpell címmel. A fiatalok Istenkereső játékának inspirálója a Máté és a Lukács evangélium. A mű Jézus és Júdás konfliktusát állítja a középpontba. Szeretettel hívunk mindenkit erre az érdekfeszítő előadásra. A belépés ingyenes.

  6. Szombaton lesz templomunk búcsúja. Az ünnepi szentmise délelőtt 10 órakor kezdődik, a szentmise után pedig körmenetet tartunk. A búcsúi szónok Palánki Ferenc püspök atya lesz, aki 30 évvel ezelőtt Kiskunfélegyházán volt katona, és az akkori ifjúsági hittanos csoport életébe is bekapcsolódott. A szentmise és a körmenet után szeretettel hívjuk a híveket és a zarándokokat a plébánia kertjébe közös babgulyásos agapéra, beszélgetésre, együttlétre. Ha valaki süteménnyel vagy üdítő itallal hozzá tud járulni az agapéhoz, azt köszönettel elfogadjuk.

  7. Szombaton az esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mutatjuk be.

bucsu 2018

Gondolat

gondolat

Sarlós Boldogasszony
Könyörögj
Érettünk!

Facebook

Hirdetések

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2018. június 24. Évközi 12. vasárnap Keresztelő Szent János születésének főünnepe Hétfőn este ½ 7-kor lesz a Szent József Kör, vagyis a Keresztény Édesapák Körének gyűlése a Jókai utcai Közösségi…

BŐVEBBEN...

Jeles napok

2018. július 19. csütörtök
Ma
Emília, Esztella
napja van.
Egyházi emléknapok
és
ünnepek
SZENT EMÍLIA

Vedd és olvasd

Napi evangélium

napi evangeliun.

Imádság

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen