6100 Kiskunfélegyháza Béke tér 1. Telefon és fax: 76/462-642

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2018. március 18.
Nagyböjt 5. vasárnapja

  1. Hétfőn este ½ 6-tól Bibliaórát tartunk a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

  2. Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

  3. A Szent Mónika Közösség csütörtökön délután 5 órakor tartja a gyűlését a Közösségi Házban. A szombat esti szentmisét a Szent Mónika Közösség szándékára mondjuk.

  4. Pénteken este városi keresztútra hívjuk a híveket, amit a két egyházközség közösen végez. ½ 6-kor szentmise lesz itt az Ótemplomban, majd ezt követően indul a Keresztút végig a főutcán a Szent István templomig.

  5. Jövő vasárnap Virágvasárnap lesz, mellyel megkezdődik a Nagyhét. A szentmiséken elhangzó Passió, Krisztus Urunk szenvedéstörténete és annak imádságos átelmélkedése közelebb vihet bennünket Húsvét titkának megértéséhez. Az ünnepélyes barkaszentelés és körmenet a délelőtt ½ 11 órai szentmise keretében lesz.

  6. A húsvéti betegellátást március 26-án, Nagyhétfőn délelőtt végezzük. Akik tudnak környezetükben idős, beteg emberekről, akik szeretnének szentségekhez járulni, kérjük, jelezzék a plébánia irodájában vagy a sekrestyében.

  7. A Szent István plébánia 4 napos zarándoklatot szervez Kaposvár-Zágráb-Búcsúszentlászló-Zirc útvonalon július 16-19-ig. Részletes program és tudnivalók a hirdetőtáblán megtekinthetőek.

  8. A mai perselygyűjtés összegét a szentföldi keresztények megsegítésére juttatjuk el.

Gondolat

gondolat

Sarlós Boldogasszony
Könyörögj
Érettünk!

Facebook

Hirdetések

Sarlós Boldogasszony Főplébánia aktuális hirdetései

2018. március 18. Nagyböjt 5. vasárnapja Hétfőn este ½ 6-tól Bibliaórát tartunk a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Kedden és pénteken 9-11 óráig van nyitva a Jókai…

BŐVEBBEN...

Jeles napok

2018. március 24. szombat
Ma
Gábor, Karina, Miléna
napja van.
Egyházi emléknapok
és
ünnepek
SZENT GÁBOR

Vedd és olvasd

Napi evangélium

napi evangeliun.

Imádság

Egyházközségünkért

Uram, Jézus neked ajánlom egyházközségünket!
Ajándékozz meg mindannyiunkat azzal a tiszta szívvel, amellyel látni szeretnél bennünket!
Engedd, hogy mindannyian ugyanazon cél felé törekedjünk, és együtt haladjunk a hozzád vezető úton: örömöt, bánatot megosztva - példaképül szolgáljunk egymásnak és egymást mindig „csak” a jóra buzdítsuk!
Engedd, hogy őszinte szeretetben éljenek és a Te szolgálatodnak szenteljék magukat!
Ámen